Larm

​​​​​​​Du vill känna dig trygg. Med heltäckande säkerhetslösning tar du ett viktigt steg i rätt riktning. Låt oss hjälpa dig med en lösning där larm är en del av den. 
Du vill känna dig trygg. Med heltäckande säkerhetslösning tar du ett viktigt steg i rätt riktning. Låt oss hjälpa dig med en lösning där larm är en del av den. 
Ett larm är traditionellt uppbyggt på sensorer för rörelse, magneter som känner av om dörrar och fönster öppnas, eller detektorer som upptäcker glas som krossas. Detta genererar ett larm till Larmcentralen som agerar utifrån en förutbestämd åtgärdsplan, som vanligtvis innefattar uppringning mot kund, och väktare på plats.

Det är givetvis bra, men vore det inte bättre om tjuven inte ens tog sig in i lokalen? Genom att det fysiska skyddet stärks av till exempel galler, eller att tjuven blir avskräckt i ett tidigt skede, kan skadan förebyggas.

Vi är experter på att förebygga och genom vårt proaktiva arbetssätt lägger vi stort fokus på just detta, allt för att kunden skall slippa dyra och tidsmässigt kostsamma driftstopp i verksamheten.

Våra larmtjänster

  • Larmanläggning →​​​​
  • Larmcentral & väktartjänster →​​​​​​​ 
  • ​​​​​​​Trygghetslarm →​​​​​​​