COREPART SECURITY

Skräddarsytt för din
optimala säkerhet

Du ska inte behöva oroa dig över säkerheten på t ex. ditt kontor, verkstad eller gård. Oavsett vad du behöver inom säkerhet finns vi här med kunnig och innovatiov personal, som kommer att utforma en helhetslösning efter just dina behov.
CASE

Varje kund skiljer sig åt och ingen lösning är den andra lik. 

På Corepart arbetar vi med att täcka en kunds alla säkerhetsbehov - för att göra det krävs skräddarsydda lösningar utformade av kunnig personal.

Vi har samlat några exempel på såväl olika kundtyper som lösningar.
​​​​​​​Titta gärna runt bland våra kund-case!

Våra fantastiska kunder

Vi är stolta över att ha fått chansen att hjälpa våra kunder få det perfekta säkerhetssystemet anpassat efter just deras verksamhet. För oss är det av yttersta vikt att alla våra kunder förknippar oss med kvalité och innovation. Nedan kan du se några av våra fantastiska kunder!
KARRIÄR
Utvecklas i ett innovativt företag som satsar på sina anställda. Sök dig till oss på Corepart!

En trygg säkerhetslösning

Corepart har certifierade ingenjörer av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC). Vi är även medlemmar i branschorganisationen Säkerhetsbranschen. 

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.